

Krętacz z kiełbasą, jajkami sadzonymi i surówką to kolejna apetyczna wariacja tego dania! Wydaje się być prawdziwym klasykiem polskiego street foodu, łączącym prostotę tradycyjnych składników z kreatywnym sposobem podania.
Kiełbasa: Tradycyjny polski składnik, który dodaje daniu wyrazistości i mocnego, wędzonego smaku. Kiełbasa zapewnia mięsny akcent w każdej części podpłomyka.
Jajka sadzone: To jajka sadzone zapiekane delikatnie z dwóch stron. Taki dodatek zapewnia delikatną teksturę i kremowość, idealnie uzupełniając kiełbasę.
cebulka zasmażana – nadaje słodyczy i podkreśla smak kiełbasy,
Surówka: Jak w innych wersjach, surówka dodaje świeżości i chrupkości. Może być to klasyczna sałatka z białej kapusty, marchewki czy ogórków, która świetnie balansuje bardziej tłuste i treściwe składniki.
Całość zawinięta w podpłomyk, który łączy w sobie smaki charakterystyczne dla tradycyjnych polskich śniadań lub obiadów – kiełbasa, jajka i świeża surówka to klasyka w nowoczesnej formie.
Krętacz w tej wersji to połączenie nowoczesnych pomysłów i tradycyjnych smaków. To danie jest zarówno sycące, jak i pełne smaków, które świetnie się ze sobą łączą.